Sisteme de incalzire de la MAGNUM Heating

November 11, 2014
in Category: Constructii, Energie regenerabila
0 964 1

Atunci cand revii in confortul locuintei tale, iti place sa te regasesti in mijlocul lucrurilor familiare ce iti ofera caldura si siguranta. Cu totii avem acest spatiu pe care il aranjam conform personalitatii si gustului fiecaruia. De aceea, indiferent de stilul adoptat, ca este el constant sau mereu in schimbare, cu totii avem nevoie sa ne incalzim locuinta.

Si acest lucru nu trebuie facut oricum si la intamplare, ci ghidat dupa anumiti parametrii de confort cum ar fi eficienta, costurile si nu in ultimul rand spatiul pe care il ocupa sistemul de incalzire.
Incalzirea prin pardoseala facuta prin covorul de incalzire indeplineste toate aceste conditii, fiind foarte eficienta datorita incalzirii uniforme a incaperii, este economica deoarece nu exista pierderi de caldura si nu ocupa spatiul, oferindu-ti libertate de exprimare in designul interior.

magaum mat

Covorul pentru incalzire prin pardoseala MAGNUM Mat este un tip unic sistem de incalzire. El a fost proiectat pentru a fi utilizat pe o gresie existenta, sau o podea existenta, are 4 mm grosime si poate fi inclus intr-un strat de adeziv, fara nici o demolare sau macinare. Se potriveste sub orice fel de suprafata.

Un mare avantaj al acestui tip de covor de incalzire prin pardoseala este faptul ca reduce cu mult timpul de incalzire al camerei si poate fi controlat permanent prin termostatul atasat. Acest termostat avansat tine cont de perioada necesara de incalzire, astfel incat podeaua sa fie intotdeauna la temperature dorita.

Datorita cablului de incalzire ce se conecteaza prin intermediul capetelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte, asigurat prin intermediul unei conexiuni unice si este practic invizibil.

Este cu adevarat reconfortant sa stii ca te asteapta o casa calda si primitoare, prin intermediul programarii
termostatului. Acesta se poate programa sa porneasca cu o jumatate de ora inaintea sosirii acasa, la orice
temperatura iti doresti, sau il poti lasa sa iti pastreze o anumita temperatura constanta toata ziua.

O adevarata inovatie in domeniul incalzirii locuintei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*