Pe e-istet potigasi teste pentru evaluarea nationala la romana

October 24, 2014
in Category: News
0 735 4
Pe e-istet potigasi teste pentru evaluarea nationala la romana

Pregatirea pentru sustinerea probelor de evaluare nationala la romana nu trebuie sa fie un stres si nici nu trebuie sa fie perceputa drept o corvada pentru copii. Deprinderile legate de studiu, modul de retinere al informatiilor si seriozitatea in ceea ce privesc subiectele academice pot fi insuflate inca de la varste fragede de catreparinti. Din acest motiv este foarte important ca acest subiect sa fie trat intr-un mod care pare mai degraba o joaca decat un stres pentru copii.

Notiunile de limba romana se deprind prin citit si exercitiu

Limba romana este diferita fata de alte materii exacte prin faptul ca nu se poate studia fara ca elevul sa fie in totalitate implicat in activitate. Limba romana se deprinde prin exercitiu si prin mult citit, iar pentru a atrage copii sa faca astfel de activitati este foarte important ca acestia sa le perceapa drept placute.
Pe e-istet.ro testele de evaluarea nationala la limba romana sunt concepute in asa fel incat copii sa aibasenzatia ca invatajucandu-se, intreagainterfata a site-ului fiind dedicata strict acestui concept, de acumulare si testare a cunostintelor intr-un mod relaxant, placut pentru cei mici.
Testarea periodica este in sine un exercitiu, iar parintii trebuie sa tina cont de faptul ca rezultatele care sunt sub nivelul asteptarilor trebuie in permanenta incurajate iar rezultatele bune trebuie intotdeaunalaudate. Subiectul acestor teste este acela de a avea un factor de comparatie in ceea ce privesteevolutia periodica.

Se recomanda ca aceste teste de evaluare nationala la romana sau la matematica sa nu fie repetate in mod excesiv, pentru a nu descuraja copiii ale caror rezultate nu sunt excelente din prima. Formatul ideal este acela care urmareste o anumita periodicitate intre exercitii si testare. Daca rezultatele nu sunt multumitoare la prima incercare, trebuie pus accent pe o perioada de studiu si pe modalitati de a trezi interesul micutilor pentru subiect si abia apoi reluata testarea.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*