Mp3 Auto

December 7, 2013
in Category: Auto, Sonorizare auto
0 822 5
Mp3 Auto

Pe segmentul de piata al playerelor MP3 auto, Clarion este unul dintre producatorii de varf, avand in spate o istorie de peste 70 de ani in fabricarea accesoriilor audio pentru masini. Asa cum se intelege chiar din numele marcii, clarionul fiind un deosebit instrument muzical, MP3-urile auto lansate de acest producator se inscriu in seria celor mai bune playere auto, fiind apreciate deopotriva pentru fidelitatea sunetului, cat si pentru multiplele functii cu care sunt dotate.

Intre cele mai noi modele de MP3 auto, CZ-301E si CZ-702E sunt doua playere specifice pentru tehnologia japoneza a producatorului Clarion. Ambele sunt dotate cu modul bluetooth, caracteristica ce ii permite utilizatorului sa controleze cu usurinta acest dispozitiv chiar in timp ce conduce si port USB frontal, cu capacitate de conectare directa pentru iPod. Cele doua playere auto au posibilitatea de integrare a unui microfon extern prin RCB 199 optional, cu toate ca dispun si de microfon incorporat.

La modelul CZ-702E butoanele si afisajul sunt iluminate color in 728 de variante, in timp ce pentru Clarion CZ-301E, iluminarea tastelor este disponibila doar in albastru. Primul dintre cele doua modele dispune de sincronizare digitală a recepţiei cu tranziţie pe 3 cai si de control a nivelului subwooferului, oferind o putere de 4 x 50 W cu amplificator de putere MOS-FET. Ceea ce face din acest player unul dintre cele mai practice MP3-uri auto este telecomanda wireless inclusa si posibilitatea de a integra telecomanda OEM pentru volan. Mai mult, daca vei decide sa alegi acest player pentru masina ta, vei avea posibilitatea de a controla cu usurinta sunetul pentru a obtine ceea ce iti doresti, dat fiind faptul ca CZ-702E este dotat cu egalizator de ritm Plus pentru reglarea sunetului si filtre “trece jos” / “trece sus”.

De cealalta parte, modelul Clarion CZ-301E are, de asemenea, functie de control a volumului subwooferului si control pentru inalte, medii si bass si accepta, printr-o interfata optionala, comenzile de volan.
Prin toate aceste caracteristici, cele doua playere auto lansate de Clarion, compatibile cu formate audio tip WMA si MP3, se inscriu in seria celor mai bune dispozitive audio pentru orice tip de masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*