Gentelmen’s Desire Salon Masaj

February 15, 2016
in Category: News
0 1108 14
Gentelmen’s Desire Salon Masaj

Am creat pentru dumneavoastra un loc al relaxarii unde puteti experimenta cele mai ascunse dorinte si fantezii pe care le ati avut vreodata,dar nu in ultimul rand si un prilej de a petrece week end de week end alaturi de cativa prieteni care doresc sa experimenteze lucruri noi alaturi de tine.

Conceptul Gentelmen’s desire este o imbinare intre distractie de noapte,masaj erotic si spa,trei activitati pe care orice barbat si le doreste mai ales in prezenta unei companii placute si dornice de a pune in practica cele mai ascunse ganduri ale orcarui domn care apreciaza eleganta si bunul gust.

masaj eroticAici va asteapta o locatie exclusivista care contine o sauna pentru 4 persoane unde puteti savura o sampanie alaturi de domnisoara aleasa, trei camere decoratw tematic care pot fi rezervate in prealabil si nu in ultimul rand beneficiati de petreceri private care pot contine dans la bara lap dans dar si bauturile dneavoastra preferate.

Locatia noastra este perfecta pentru petreceri de orice fel, petrecerea burlacilor, petrecere intre prieteni sau pur si simplu pentru orice fel de desfatare si iesire din cotidian.
Amplasarea locatiei se afla intr o zona ultracentrala,in centrul istoric mai exact,pe strada blanari nr 12.

Va asteptam cu drag!
Web : http://www.gentlemensdesire.ro/
Telefon :  +40 723.46.70.07

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*