Cel mai performant subwoofer auto

November 6, 2013
in Category: Auto, Sonorizare auto
0 4617 19
Cel mai performant subwoofer auto

Datorita diversitatii pietei de echipamente audio, uneori alegerea unui subwoofer auto performant este dificila. Astfel, pentru a achizitiona cel mai bun sobwoofer auto, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul car-sound, unde veti gasi disponibile cele mai performante subwoofere auto.

Printre cele mai recomandate subwoofere auto, care pot reda sunetul dorit in masina dumneavoastra si beneficiaza de un raport calitate-pret bun se afla subwooferul auto Pioneer TS-W310D4. Acesta este unul dintre cele mai bune subwoofere auto, ce se remarca prin sensibilitatea sa de 95dB, la o putere RMS de 400 W.

Alte subwoofere care se remarca prin sensibilitatea crescuta sunt cele de la Focal, iar modelul Focal Polyglass dispune de o putere RMS de 400 W si 92 dB, avand un raspuns in frecventa de la 30 Hz pana ala 1 KHz.

Aceste 2 subwoofere auto sunt cateva dintre cele mai bune subwoofere auto, pe care le puteti gasi pe site-ul magazinului car-sound.
Odata ce ati gasit cel mai bun subwoofer auto pe care il doriti, pentru a va bucura de un sistem de sunet bun aveti nevoie de un amplificator compatibil si o incinta, alaturi de un kit de cabluri, iar toate acestea pot fi gasite pe car-sound.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*