5 selfie-uri realizate cu cateva clipe inainte de moarte

October 25, 2014
in Category: News
1 1550 25
5 selfie-uri realizate cu cateva clipe inainte de moarte

Cand ne facem un selfie nu ne imaginam ca ar putea fi chiar ultima fotografie cu noi in viata. Vrem doar sa fie o amintire placuta, pentru noi si pentru prietenii nostri.

Din pacate insa, in unele cazuri un selfie este chiar ultima imagine cu noi, surprinsa cu doar câteva minute sau ore inaintea mortii.

1. in decembrie 2012, cântareata pop Jenni Rivera si-a facut un selfie chiar inainte de decolarea avionului privat in care se afla. Aeronava s-a prabusit insa, toti pasagerii pierzându-si viata.

selfi 2

2. In mai 2014, celebrul muzician reggaeton Jadiel s-a fotografit Inainte de accidentul fatal de motocicleta, în care si-a pierdut viata. Tanarul tocmai publicase poza pe Instagram.

selfi 3

3. In iulie 2014, Gary Slok si mama lui s-au fotografiat in avion, inainte de decolarea din Amsterdam. Cei doi s-au numarat printre pasagerii zborului Malaysia Airlines MH17, care s-a prabusit in Ucraina.

selfi 4

4. Pe 26 aprilie 2014, Cortney Sanford s-a fotografiat in masina, in timp ce canta melodia Happy, a lui Pharrel Williams. Femeia se afla la volan, iar cateva secunde mai tarziu au pierdut controlul masinii, a intrat intr-un copac si a murit pe loc. Accidentul s-a petrecut in Carolina de Nord.

selfi 5

5. Xenia Ignatyeva, de 17 ani, a vrut sa-si impresioneze prietenii si s-a fotografiat pe un pod, la o inalţime de peste 8 metri de sol. Din nefericire, tanara s-a dezechilibrat, a cazut peste un cablu de inalta tensiune si a murit.

selfi 1

Sursa : descopera.ro

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*